Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Posten vil kjempe for æren

OSLO: Telebransjen forbereder seg på kamp. Turneringen i duellsporten MegaZone samler stadig flere deltagere, men Posten SDS var indignert over at de ikke hadde mottatt invitasjon.

Administrerende direktør i Teletopia Robert Hercz har mottatt en protest fra Posten SDS.

Problemet løst
– Som Norges største Service Provider i IT sektoren er vi vel selvskrevne til deltagelse. Har vi fortsatt en mulighet til å bli med??»

Etter hva internettavisen Telecom erfarer er dette problemet i ferd med å bli løst.

Hvem er sjefene?
Post- og teletilsynet er ikke bedt om å megle mellom Posten SDS og Teletopia, men tilsynet har allerede påmeldt et lag til turneringen, og varsler at de kanskje vil stille med enda ett lag.

– På den måten får de kanskje vist at det er de som er sjefene, kommenterer Robert Hercz.

Kontroll
Bedriften Teletopia er i ferd med å dra i gang en turnering for telebransjen i MegaZone. En ”sport” – som i kjapphet går ut på å skyte sine motstander med elektroniske pistoler i et mørkt rom.

– Konkurransetilsynet arbeider med å sette sammen et lag; de må jo være med for å sikre at konkurransen går lovlig for seg, fortsetter Hercz.

Mange kvinner
Videre meldes det at NetCom stiller med fulltallig lag, visstnok med overvekt av kvinner. Telia og Telenor skal ha meldt positiv interesse, men har enda ikke sendt en liste med deltagere.

Samferdselsdepartementet stiller ikke lag, men melder at de anser at telemyndigheten er tilstrekkelig representert med skuddklare representanter, til at departementets interesser vil bli ivaretatt, ved representanter fra etatene i Konkurransetilsynet og Post- og teletilsynet.

Tele2 og Telenor Mobil har foreløpig ikke sendt tilbakemeldinger. Turneringen starter trolig om lag en uke.

Stikkord: Mobil