Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Bill vil se Netscapes e-post

TELEGRAM: Microsoft og Bill Gates krever tilgang til Netscapes interne e-post. Spesielt interessant er forumet «bad attitude», oppslagstavlen der Netscapes ansatte kan klage på alt de ikke er fornøyd med.

Microsoft granskes for å ha krenket amerikansk konkurranselovgivning. Spesielt granskes selskapet for påstander om å ha skadet konkurrenten Netscape.

Dårlig holdninger
Foran neste omgang i retten har Microsoft bedt om tilgang til alt som har vært postet på Netscapes interne elektroniske oppslagstavler. Spesielt de to som er kalt «Bad Attitude» og «Really Bad Attitude».

I følge telegrambyrået Reuters ønsker Microsoft å vise at Netscapes har tapt markedsandeler på grunn av dårlig ledelse, og ikke på grunn av at Microsofts nettleser Explorer har vært integrert i Microsofts operativsystem.

Neste møte i rettsalen er 23 september.