Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Kjønnsskifte på nett

TELEGRAM: Live på Internett loves det senere i år en operasjon hvor en 49 år gammel mann vil skifte kjønn fra mann til kvinne. Selskapet som vil overføre sendingene står bak flere pornotjenester på nettet.

Både «Julie» og selskapet Calypso bedyrer at de ikke har baktanker med «live-opptaket» på nettet. Selskapet sier at de er i ferd med å lansere en medisinsk tjeneste på Internett, og at de ønsker å vise en operasjon i måneden.

I følge Reuters kan selskapet også tenke seg operasjoner av kjente idrettsstjerner, trolig for å få opp besøkstallet.

Moralsk støtte
«Julie» sier at hun ønsker å stå frem for å hjelpe personer som har problemer med sin kjønnsidentitet.

– Jeg håper at det jeg er i ferd med å gjøre kan bli en kilde for personer som har alvorlig tvil om seg selv, eller er i ferd med å miste håpet. Det å vite at du er et kjønn, mens kroppen er et annet kan føre til forvirring, frustrasjon og til og med selvmord, sier hun.

Kjemien stemmer
«Julie» ble far 23 år gammel, men har siden levd som kvinne. Hun sier at hun begynte å utvikle bryster da hun var 11, men at dette ble stoppet med hormonterapi. I følge målinger har hun et testosteronnivå på kvinnelig nivå.

Hun vil ikke få betalt operasjonen av selskapet, men det kan bli snakk om et honorar for medvirkning. Internettselskapet Calypso lover også å hjelpe «Julie» med å få utgitt sine memoarer.