Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Planlegg møter via Internett

OSLO: Tidsplanleggeren Lotus Organizer 5.0 vil holde bedre styr på alle data om dine forbindelser når det lanseres i oktober. Programmet kan dessuten avtale møter via Internett.

Mange regner Organizer, med over 30 millioner brukere, for den mest brukervennlige tidsplanleggeren på markedet. Vi har selv brukt Organizer i en årrekke, og i fjerde kvartal får vi mulighet til å oppgradere: -Da leveres Organizer 5.0 som enkeltprodukt, selv om de fleste Lotus SmartSuite-programmene vanligvis selges i pakkeløsning, sier Jorulf Beitland, nordisk teknologisjef hos Lotus.

Avtaler via nettet
Organizer 5.0 støtter avtalestandardene vCalendar og iCalendar, som brukes til å gjøre avtaler via Internett. Før måtte avtaleplanlegging foregå via bedriftens mailserver, men med Organizer 5.0 kan du avtale møter via nettet på kryss og tvers av Outlook Express og Eudora Pro 4.0, fordi alle støtter avtalestandardene.

Når ringte jeg sist?
Organizer 5.0 er utstyrt med en ny historiefunksjon som gjør det lettere å finne tidligere avtaler, telefonsamtaler, e-post, og annen kontakt som har foregått med dine forbindelser.

Den nye programversjonen har mer plass til tilleggsinformasjon, og Lotus har til og med frisket opp den morsomme «papirkurv med flammer»-funksjonen. Programmet trenger 17MB av harddisken og kjører både under Windows 95, 98 og NT.