Evensen, Gunnar

Annonse


Lederflukt fra Telia Norge

Evensen, GunnarTirsdag i forrige uke ble det kjent at Telia Norge har store problemer med sin telesatsing ettersom kundene ringer for lite i forhold til det selskapet har budsjettert.

Evensen og Ruuds avgang kommer dermed kun en uke etter dette ble kjent. Gunnar Evensen har i realiteten vært nestkommanderende etter Bjørn Formo i Telia Norge.

Vil ha mindre å gjøre?
– Jeg har fått en bra pakkeløsning hos Janco Multicom og velger derfor å forlate Telia. Betingelser, utfordringer og familieliv har vært avgjørende faktorer for jobbskiftet, sier Evensen til Nettavisen tirsdag ettermiddag.

Kabelselskap i ryggen
Etter det internettavisa Telecom erfarer skal Evensen lede Janco Multicoms telesatsting.

Annonse


Det er åpenbart at Janco Multicom nå trenger et samarbeid med en teleoperatør for å realisere sitt prosjekt. Derfor er det ingen ulempe at det nettopp er Gunnar Evensen I Telia Norge som kommer inn for å lede telesatsingen til Janco.

Ønsker lykke til
– Jeg ønsker Gunnar Evensen lykke til i Janco Multicom. Dette muliggjør et samarbeid lengere bak i verdikjeden, sier adm. direktør Bjørn Formo til internettavisa Telecom.

Janco Multicom ønsker å satse aktivt på telekom og har det europeiske kabelselskapet United Pan-European Communication i ryggen. Janco Multicom vil dermed tilby teletjenester gjennom kabel.

Nettdirektøren slutter
Jan Morten Ruud som har vært nettdirektør i Telia Norge slutter også. Han flytter nå til Sverige for å lede Telia ABs datakom-divisjon.

Ruud blir dermed rapporterende til assisterende konsernsjef Mariann Nivert.

Annonse