Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fotball-VM på mobilen

OSLO: Når Fotball-VM åpner 12. juni kan du få resultater og nyheter fra VM-direkte som tekstmelding på mobiltelefonen nesten hvor som helst i verden du måtte befinner deg.

Tekstmeldingstjenesten fungerer slik at du registrerer en nyhetsprofil for Fotball-VM på Telenor Mobils mobilinfo ( www.mobilinfo.com). Dermed mottar du løpende alle resultater og nyheter fra Fotball-VM direkte på tekstruta på mobiltelefonen.

– Tekstmeldingstjenesten er uhyre populær. Vi sender daglig ut mer enn 70.000 tekstmeldinger. Vi har nå 13 ulike nyhetstjenester, sier avtroppende informasjonsdirektør i telenor Mobil, Anne Akern. Hun går nå over i en prosjektdirektørstilling i Telenor-konsernets sentrale informasjonsavdeling.

Telenor Mobil har nå samtrafikkavtaler med 95 operatører i 57 land. Det er med andre ord mulig å få denne nyhetstjenesten de fleste steder du måtte finne det for godt å bevege deg denne ferien.

Stikkord: Mobil