Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Kompetanserevolusjon i vest

BERGEN: Konsernsjef Bjarne Aamodt (bildet) i Alcatel STK vil få norske beslutningstakeres fulle oppmerksomhet når han mandag presenterer sine synspunkt på næringslivets framtidige kompetansebehov under NHHs vårkonferanse.

Aamodt, Bjarne
Norges Handelshøyskole og DnB har truffet blink med temaet for årets vårkonferanse. Investerer vi nok og riktig i kunnskapskapital til å dekke framtidig kompetansebehov, er hovedtemaet på konferansen.

I tillegg blir det stilt spørsmålstegn ved IT-Fornebu, om det er modellen Norge leter etter.

Felles problemstilling
Temaene har lokket et hundretalls inviterte til økonomenes kunnskapshøyborg. Her kan toppene i norsk næringsliv, utdanning og organisasjonsliv samles og utveksle synspunkter og erfaringer på en felles problemstilling.

Kunnskapsinvesteringer
Gudmund Hernes, Forskningssjef ved IT Fornebu og direktør Olav Magnussen i NHO vil være blant innlederne. Hernes skal snakke om riktige investeringer i kunnskapskapital.

Magnussen vil ta for seg lønn og kompetanse. Ledelsesutfordringer i forbindelse med kompetanserevolusjonen er tema på foredraget til professor Odd Nordhaug ved NHH.

I paneldebatten vil statsråd Jon Lilletun møte blant annet rektor Lucy Smith ved Universitetet i Oslo, viseadm. direktør Gro Brækken i NHO og sjefsøkonom Stein Reegård i LO.

Stikkord: Mobil