Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Alcatel distribuerer Fellesdata

TELEGRAM: Alcatel Distribusjon og Fellesdata skal samarbeide om å levere tele- og datakommunikasjonsløsninger til det norske bedriftsmarkedet og forvaltningen. Alcatel anslår det norske markedet for slike tjenester til om lag 1,5 milliarder kroner årlig.

– Vi skal levere en totalpakke som omfatter drift og overvåking av kommunikasjonssystemer, samt distribusjon av nettverkstjenester. Det gir kundene muligheten til å konsentrere sine ressurser om kjernevirksomheten, sier divisjonsdirektør Olav Madland i Alcatel Distribusjon til nyhetsbyrået NewsWire.

Avtalen mellom Alcatel og Fellesdata åpner også for et tilbud til bedrifter som ønsker å handle alt på ett sted, såkalt one-stop-shopping, av løsninger, tjenester og nettverk. Tale, data, lyd og bilde kan inngå i en komplett pakke, med avtale om fast pris for hvert tilknytningspunkt og per telefonapparat.

Utfyller hverandre
Alcatel og Fellesdata tar ansvar for valg av riktig nettverks-teknologi, telefonsystem og kommunikasjonsløsninger. Kunden kan betale en fast månedlig avgift per telefonapparat uten å måtte bekymre seg for kapasitet på hussentralen, datanettet, utvidelser og endringer, eller teknisk vedlikehold.
Annonse