Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Svenskene kaprer Telenor

TELEGRAM: Telia Norge og adm. direktør Bjørn Formo har sammen med Tele2 og adm. direktør Kenneth Gustafsson (bildet) kapret nesten 20 prosent av norske bedriftskunder fra Telenor. I tillegg har telemeglerselskapene Netsource og Netnet til sammen over 3.500 bedriftskunder.

Gustavsson/Formo
Kundemasssen til Telia og Tele2 viser at teleoperatørene ikke bare konsentrerer seg om storbyene. Dette står i kontrast til det enkelte politikere har hevdet, nemlig at distriktene vil få liten glede av konkurransen på telemarkedet, melder Dagens Næringliv fredag.

Satser på distriktene
Av landets 108.500 bedrifter har de to svenske teleselskapene inngått avtaler med 21.000. I Oppland fylke har for eksempel Telia og Tele2 fått 25 prosent av bedriftene på sine kundelister.

Vil øke
Tele2 har siden nyttår økt antallet bedriftskunder fra 500 til 10.500, og håper å få nærmere 40.000 bedriftskunder i løpet av året. Telia Norge har fått dobbelt så mange kunder her i landet som det de hadde budsjettert med.

Annonse
Stikkord: Mobil