Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Aventura i pluss

TELEGRAM: Dataselskapet Aventura kunne torsdag melde om positive resultater for årets første kvartal. Driftsresultatet endte på 1,17 millioner kroner, mens omsetningen økte med 160 prosent til 13,8 millioner kroner.

I fjor hadde selskapet i samme periode et negativt resultat på minus 1,32 millioner kroner.

– Vi er tilfredse, og vi ligger foran budsjett. Likevel må vi konstatere at med dagens eksploderende marked, kunne vi ha prestert enda bedre, sier adm. direktør Anders Rudlang i Aventura til Finansavisen.

Kan bli bedre
Aventura leverer løsninger for elektronisk handel. Selskapet er også etablert i Sverige og Finland. Norge er desidert størst i omsetning, med 8,4 millioner. Likevel har selskapet dårligst marginer her til lands, i og med at resultatet ikke skiller seg nevnverdig fra tallene i Sverige og Finland.

– I Norge belastes resultatet med konsernstab og utviklingskostnader, men vi skulle likevel sett bedre marginer her. De kommer, sier Rudlang.
Annonse