Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telia mister storkunde

OSLO: Stockholm fylke senker sine telefonutgifter med 50 prosent ved å velge nye operatører. Telia har med den nye avtalen mistet en av sine største telefonikunder. Stockholm fylke ringte i fjor for rundt 80 millioner kroner.

Det er Telnordia og Tele2 som sammen er valgt som leverandører av Stockholm fylke og fylkeskommunenes telefontjenester.

Vi er veldig fornøyde med avtalen som er inngått etter hard konkurranse med flere andre leverandører. Kontrakten befester vår stilling som leverandør av kommunikasjonstjenester til offentlig sektor, sier salgsdirektør Eric Lundgren i Telenordia.

Avtale for 2 år
Avtalen har en beregnet verdi på mellom 40 og 45 millioner kroner i året og er avtalefestet for to år. Avtalen kan forlenges, men om det velges en ny operatør skal eventuelle nye nummerserier flyttes over til den nye leverandøren.
Stikkord: Mobil