Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Armbåndsur-PC fra Seiko

TELEGRAM: Nylig opplyste Seiko Instruments at de til sommeren vil lansere et armbåndsur med innebygd PC. Uret skal trådløst kunne laste ned data, tekst og bilder fra andre PCer.

Klokke-PC
Ifølge nyhetsbyrået Reuters vil Seiko lansere den nye armbåndsur-PCen Ruputer i Japan 10. juni i år. Seiko påstår at Ruputer blir verdens første PC som man kan kle på seg, og langt kraftigere enn dataurene fra norske Timex.

Kjører Windows 95
Ruputer, som er utstyrt med en 16 bits prosessor og 128 KB minne, skal leveres med tre programmer som kjører under Windows 95. I tillegg skal det være mulig å bruke Ruputer til å spille dataspill. Hva skal vi nå med laptop og lomme-PC, når vi kan feste datamaskinen rundt håndleddet?

Fra 2100 kroner
Seiko planlegger å lansere to Ruputer-modeller til en utsalgspris på om lag 2100 og 2700 kroner. Målet er å selge 100.000 Ruputer-ur i løpet av det første året, ifølge en talsmann for Seiko Instruments.
Annonse