Hopp til navigasjon Hopp til innhold

PR-perspektiv på IT

OSLO: Tirsdag 31. mars til lørdag 4. April arrangerer CERP-studentene ved Norges markedshøyskole (NMH) internasjonal kongress med temaet «Technology – when the aim is to communicate».

– Målsettingen for årets kongress er blant annet å gi de europeiske deltagerne en bredere forståelse for fagene PR og kommunikasjon, sett i et teknologisk perspektiv, sier kongresskoordinator Christian Brosstad i en melding fra NMH.

Kongressen samler studenter fra hele Europa. Blant foredragsholderne finner vi Erik Hagen fra Scandinavia Online (SOL), Bente Erlien fra Telenor, Beth Røed fra Imedia Norge og Henrik Syse fra Institutt for fredsforskning.

Rådgiver
CERP – Conféderation Européene des Relations Publiques – er en paraplyorganisasjon for Informasjonsyrket i Europa. Organisasjonen ble opprettet i 1959 og fungerer blant annet som rådgiver for Europa parlamentet og UNESCO. CERP har medlemmer i hele 25 land.

CERP Students arrangerer kongresser hver vår og høst. Denne gangen er det altså de om lag 50 CERP-medlemmene ved NMH som står som vertskap.

Mer informasjon om arrangementet finner du på:
http://www.nsm.edu/cerp/