Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Hermansen skadd i alpinulykke

OSLO: Sjefen for Nokia Telecommunications i Norge, Finn Erik Hermansen (bildet), er satt ut av spill etter en alpinulykke i Østerrike. Etter 10 – 12 dager på sykehuset i alpene kom han mandag hjem til Norge. Hermansen regner med å med være tilbake på jobb tidligst om en måned.

Hermansen, Finn Erik
Nokia Telecommunications, som i flere perioder tidligere har vært uten fast leder i Norge, er dermed på nytt rammet av et lederproblem.

Hermansen sier at han regner med å være på kontoret i noen timer hver uke, men at han ikke vil være fullt operativ før om fire uker.

Komplisert lårbeinsbrudd
I dag sitter Nokia-sjefen hjemme etter et komplisert lårbeinsbrudd. Ulykken skjedde like ved den østerrikske byen Zeel Am Zee i forbindelse med at Hermansen var på en europeisk mobil/telekom-samling.

Skrudd sammen
– Vi kjørte på ski utenfor de merkede løypene, faktisk i lag med en skiguide, da ulykken inntraff. Utenfor en fjellskrent bar det i stor fart. Dermed brakk jeg lårbeinet som nå er satt sammen med fullt av skruer. Etter et sykehusopphold på 10 – 12 dager er jeg nå endelig kommet hjem igjen, sier Hermansen til internettavisa Telecom.

Teste hjemmekontoret
– Jeg har vært maksimalt uheldig, men når ulykken først er ute, er det en positiv ting med lårbeinsbruddet. Nå får jeg rikelig anledning til å teste ut Nokias hjemmekontorløsninger. Det ville jeg under normale omstendigheter ikke hatt så mye tid til. Om kort tid kan jeg fortelle kundene våre hvordan hjemmekontorløsningene fungerer i praksis, sier Hermansen latterfult.

Kontrakter på vei
Nokia Telecommunications har i de siste årene slitt med å få inn nye kontrakter i Norge. Etter det internettavisa Telecom erfarer har de nå flere kontrakter på hånden.

Hermansen vil ikke kommentere dette før kontraktene er endelig signert.

Stikkord: Mobil