Hopp til navigasjon Hopp til innhold

SOL nok i Oslo

OSLO: SOL – Scandinavia Online – og ansvarlig redaktør Erik Hagen (bildet) har ingenting i mot en ny SOL på østlandet. Stor Oslo lokaltrafikk utvider og har planer om å endre navn fra SL til nettopp SOL.

Hagen, Erik
Etter alle solemerker blir det ingen kollisjon mellom de to stjernebedriftene. Mandag morgen meldte NRK ¯stlandssendingen at Stor Oslo lokaltrafikklag var i ferd med Œ omorganisere og utvide. Navnet beholdes – men skal nŒ forkortes SOL.

– Ikke noe problem
– Slik jeg ser det er det så stor forskjell på bransjene som de to bedriftene konkurrerer i at det ikke er noen fare for forveksling, så jeg har ikke noe imot at de bruker navnet, sier administrerende direktør og ansvarlig redaktør i SOL, Erik Hagen til Dagens Telecom.

Hagen understreker imidlertid at det bare er ett domenenavn som vil få adressen:
www.sol.no