Wang, Charles

Annonse


CA i en “annen dimensjon”

Wang, CharlesDet har vært mye snakk om kunstig intelligens i databransjen opp gjennom årene, og det meste har forblitt science fiction for den vanlige bruker.

Nå regner Charles Wang og hans medarbeidere i CA med at det skal bli en del av dagliglivet, etter at selskapet kjøpte selskapet AIWare i desember. AI står for Artificial Intelligence.

Neugents
– AIWares viktigste produkt er deres såkalte “neurale agenter”, som vi har d¿pt “Neugents”. Dette er en teknologi som lærer seg mønstre i alle faser av nettverksstyringen, sa Wang.

– Deretter kan systemet forutsi temmelig nøyaktig når man kan regne med å få problemer. Da jeg selv ble vist produktet av våre ingeniører for noen dager siden, kunne de fortelle meg at en bestemt enhet antakelig ville svikte om 2 timer, noe jeg protesterte pŒ. Det viste seg at jeg fikk rett, forsŒvidt som det tok 2,5 timer. Det er likevel en kraftig forbedring fra dagens l¿sninger.

Annonse


Agenter
– Vi regner med at en lang rekke nettverksagenter etterhvert vil dukke opp for Œ ta seg av omrŒder som anti-virus, kapasitetsplanlegging, bŒndbredde-styring _ og etterhvert ogsŒ data-analyse og informasjonsstyring. Man kommer ogsŒ til Œ finne igjen kunstig intelligens og Neugents i fremtidige versjoner av CAs databaser, Jasmine og OpenIngress, samtidig som vi vil lisensiere teknologien.

UniCenter TND skal lanseres på CA World i New Orleans senere i vår og er planlagt tilgjengelig sent i på året.


BT:
Vi legger nå inn kunstig intelligens i våre nettverksløsninger, sier CA-sjef Charles Wang .

Annonse