Rynning, Morten

Annonse


PCTV med slanket emisjon

Rynning, MortenPCTV mislykkes med en emisjon i begynnelsen av januar. Da ble kursen satt til 2,50.- og selskapet meldte at det ville «være insolvent dersom den pågående emisjonen ikke faller på plass». Emisjonen gikk ikke i orden, men PCTV fortsetter videre etter en slankekur.

I prosessen er antallet som jobbet for selskapet gått ned fra 41 til 22.

Garantister
Tirsdag fikk Oslo Børs melding om at PCTV tilrettelegger en emisjon på inntil 29,665,434 aksjer med tegningskurs 0,50 per aksje. Den samme kursen som garantistene bak den siste emisjonen fikk tegne til.

– Nå ønsker vi at også eksisterende aksjonærer skal få samme tilbud, sier markedssjef Morten Rynning i PCTVnet

Annonse


Ny struktur
– Vi har gjort to ting, det ene er å gå ned på prisen og det andre er å kutte kostnader. Resultatet er en struktur som aksjonærene synes er positiv, og vi fikk en god tilbakemelding på generalforsamlingen, sier Rynning.

I mål
– Det var tøft å hente inn kapitalen, det ble en lang prosess, men nå er vi i mål. Vi vil blant annet jobbe tett sammen med Upnet i Sverige for å få solgt våre produkter.

– Vi mener selv vi har et bra produkt, som vi har tro på. Responsen fra markedet er positiv, men det ligger et hardt arbeid foran oss. Ingen tror at ting kommer av seg selv, sier Rynning.

Tyngde i styret
Fredag fikk PCTV også en av gründerne i svenske Upnet-Merkantildata med i styret.

– Vi har fått inn to tunge aktører til å supplere styret, det er Tom Bryant fra Upnet og Knut Pogost fra Future Electronics, et selskap som kjøper inn elektroniske komponenter over hele verden, sier Rynning.

Annonse