Annonse


Statsråder til Software ’98

Frem til 6. februar skal Software ’98 fungere som møteplass for norsk databransje. Messen er den femtende i rekken og har i år 130 utstillere.

Gjengangere
– Vi vet at tidlligere deltakere kommer igjen år etter år. Det tar vi som en bekreftelse på at Software er en faglig nødvendighet for både leverandører og kunder i databransjen, sier Alice Jakobsen, som er leder for Sofrware ’98.

15.000 besøkende er ventet å finne veien til denne IT-arena som også omfatter Norges største IT-konferanse. Temaene her spenner fra kurs i drift av systemer til forretningsvirksomhet på Internett.

IT i skolen
I en egen sesjon for lærere og ansatte i utdanningssektoren vil undervisningsminister Jon Lilletun være en av foredragsholderne.
– Kan IT bidra til at skolen når sine målsetninger, er blant de spørsmål undervisningsministeren tar opp i sitt innlegg på konferansens siste dag.

Annonse


Også den Den Norske Dataforenings Rosing-arrangement er en del av Software ’98.

Norges beste programvare
Næringsminister Lars Sponheim skal delta under utdelingen av årets Rosing-priser. Her vil Norges beste programvare bli kåret. Dagens Telecom har tidligere presentert de nominerte kandidatene til disse prisene.

Prisene for kreativitet, anvendelse og brukervennlighet i forbindelse med utvikling og bruk av software er innstiftet av Den Norske Dataforening. Prisen er oppkalt etter nordmannen Fredrik Rosing Bull, en av de fremste norske gründere gjennom tidene.

Annonse


Annonse


Annonse