Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Statsråder til Software ’98

OSLO: Statsrådene John Lilletun og Lars Sponheim skal begge delta på arrangementer i forbindelse med Software ’98. Tirsdag åpnetdørene til det som er kalt Norges største IT-begivenhet på Info-Rama Senteret i Sandvika utenfor Oslo.

Frem til 6. februar skal Software ’98 fungere som møteplass for norsk databransje. Messen er den femtende i rekken og har i år 130 utstillere.

Gjengangere
– Vi vet at tidlligere deltakere kommer igjen år etter år. Det tar vi som en bekreftelse på at Software er en faglig nødvendighet for både leverandører og kunder i databransjen, sier Alice Jakobsen, som er leder for Sofrware ’98.

15.000 besøkende er ventet å finne veien til denne IT-arena som også omfatter Norges største IT-konferanse. Temaene her spenner fra kurs i drift av systemer til forretningsvirksomhet på Internett.

IT i skolen
I en egen sesjon for lærere og ansatte i utdanningssektoren vil undervisningsminister Jon Lilletun være en av foredragsholderne.
– Kan IT bidra til at skolen når sine målsetninger, er blant de spørsmål undervisningsministeren tar opp i sitt innlegg på konferansens siste dag.

Også den Den Norske Dataforenings Rosing-arrangement er en del av Software ’98.

Norges beste programvare
Næringsminister Lars Sponheim skal delta under utdelingen av årets Rosing-priser. Her vil Norges beste programvare bli kåret. Dagens Telecom har tidligere presentert de nominerte kandidatene til disse prisene.

Prisene for kreativitet, anvendelse og brukervennlighet i forbindelse med utvikling og bruk av software er innstiftet av Den Norske Dataforening. Prisen er oppkalt etter nordmannen Fredrik Rosing Bull, en av de fremste norske gründere gjennom tidene.
Annonse