Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telenor benekter lekkasje

OSLO: Adresseavisen melder at Telenor orienterte Thorbjørn Jagland og Jan Petersen om forhandlingen med Telia før samferdselsminister Odd Einar Dørum ble orientert. Telenor tar avstand fra påstanden.

Maktspillet som påførte statsminister Kjell Magne Bondevik den mest ydmykende retretten i Stortinget hittil, var langt råere enn det som har kommet fram, skriver Adresseavisen

– Vi fastholder at vi ikke er kilden til lekkasjen til mediene, sier Telenors pressetalsmann Dag Melgaard til Dagens Telecom.

Fortrolighet
– Telenor la imidlertid til grunn at lekkasjefaren var stor. På bakgrunn av det relativt store antall personer som allerede var orientert og som etterhvert ble holdt orientert fant Telenors ledelse derfor under full fortrolighet å ville gi en orientering til sine konserntillitsvalgte, internasjonale samarbeidspartnere og til lederne for Høyre og Arbeiderpartiet.

Disse orienteringene ble gitt i tiden etter at konsernledelsen var blitt orientert om departementets beslutning, men før dette lekket til mediene, sier Melgaard.
Stikkord: Mobil