Negroponte, Nicholas

Annonse


Nordisk vri for Negroponte

Negroponte, NicholasNegroponte er fire dager i Sverige før han kommer til Oslo fredag. Sjefen for MIT ønsker en svensk partner. Torsdag går han nærmere inn på planene for dette i en forsamling bestående av 200 ledende personer fra næringsliv, politikk og kunst.

Næringslivet må sponse
Det er tunge aktører som står bak prosjektet, som vil få et budsjett på omlag 100 millioner kroner i året. Telekonsernet Ericsson, forlagshuset Bonnier og svenske Stiftelsen for strategisk forskning er villige til å trekke frem lommeboka.

Byen Stockholm vil dessuten hjelpe til med passende lokaler. Mediesenteret kan bli det første i sitt slag utenom MIT.

Carlsson er med
Negroponte har fått den tidligere svenske statsministeren Ingvar Carlsson til å være ordstyrer, melder den svenske avisen Dagens Industri.

Annonse


Annonse


Annonse