Annonse


ISDN-abonnent nr. 50.000

– Vi solgte 20.000 Internettabonnement i desember, og mesteparten av dette var med ISDN, sier informasjonssjef Arne Cartridge i Telenor Nextel til Dagens Telecom.

Tok av
Salget av ISDN til hjemmemarkedet økte sterkt i høst.

– I 1997 var det et jevnt og rolig salg av ISDN-løsninger på vårparten, men etter skoleferien tok markedet av. De fem seks siste ukene av 1997 var det en eksplosjon på dette markedet. Vi solgte 20.000 abonnement på Internett bare i desember, og hoveddelen av dette var med ISDN.

Ved utgangen av september hadde Telenor omlag 30.000 abonnenter med ISDN-tilknytning. Tre måneder senere har tallet passert 50.000.

Annonse


Vil ha rask tilgang
– Det er stadig vekk nye kunder som kommer på nett. I mange av julepresangene i år må det ha vært PC og Internett. Vi ser at det er Internettet som driver ISDN-salget. Denne løsningen gjør at den som er ute og surfer ikke sperrer telefonen for resten av familien, sier Cartridge til Dagens Telecom.

Samtidig ser vi at svært mange av kundene som har modem fra før av skifter over til ISDN fordi de ønsker å få bedre kapasitet på linjene.

Annonse


Annonse


Annonse