Kristin Mack Løvdal

Annonse


Storkontrakt til Compaq

Kristin Mack LøvdalI Norge er det Merkantildata som skal stå for leveringen av utstyr til Aker Maritimes avdelinger og selskaper. Merkantildata vil gjennom sine avdelingskontorer følge opp avtalen lokalt.

– Avtalen er en positiv provokasjon i den forstand at vi er nødt til å utvikle oss. Den passer godt inn i vår strategi om å være mer enn en PC-leverandør, sier adm. direktør Jan Eigil Rydningen i Compaq.

Krevende kunde
Merkantildata har opplevd Aker Maritime som en krevende kunde.

– Dette er en rammeavtale der vi må vise hvor gode vi er og får bruk for vår lokale forankring, sier markedsdirektør Bengt Heggertveit i Merkantildata.

Annonse


Han karakteriserer Aker Maritime som en av selskapets ti viktigste kunder.

Internasjonalt distribusjonsnett
En av årsakene til at Compaq ble valgt som leverandør, var selskapets vilje til å prioritere Aker Maritime både nasjonalt og internasjonalt.

– Vi foretok en totalvurdering av både internasjonal distribusjon, sikkerhet og pris. Samtidig tilfredsstiller Compaq vårt krav til åpne standarder og kundefokus, sier konsernsjef Sverre Skogen i Aker Maritime.

Fortsetter fremgangen
For Compaq innebærer avtalen med Aker Maritime bare en fortsettelse av selskapets sterke vekst i fjor. Et salg på 107.000 PCer i 1997 gir en total vekst for Compaq på 80 prosent.

Annonse


Annonse


Annonse