Toshiba Tetra750DVD

Annonse


Laptop-flom fra Toshiba

Toshiba Tetra750DVDDe nærmste konkurrentene til Toshiba er Compaq og IBM. Det japanske konsernet har imidlertid vist en forbløffende evne til å komme igjen på det norske markedet. På verdensbasis har de nå produsert over 10 millioner bærebare datamaskiner.

Mest avansert
Tectra 750 DVD er Toshibas nye flaggskip. DVD muliggjør en helt enorm lagringskapasitet, noe som gjør dette til en ekte multimediamaskin.

Som tilleggsutstyr kan du da også få kjøpt fullstendig videkonferanseutstyr. Maskinen har innebygd både 3D grafikk-aksellerator og MPEG2-dekoder.

Kraftig
I første omgang kan du lagre 4 Gbyte informasjon på DVD-platen. Etter hvert kan dette utvides til 17 Gbyte. Maskinen har en avtagbar 4,8 GB harddisk og kan også romme en tilleggsdisk på 3,7GB. Prosessoren er en 233 Mhz MMX-prosessor og kommer standard med 64 MB RAM som kan utvides til 160 MB.

Annonse


Her er det med andre ord krefter som man for bare et par år siden knapt trodde ville være mulig i en transportabel maskin som veier 3,7 kilo.

Toshiba lanserte også en annen modell i toppserien – Tecra 540 CDT.

Mellomklasse
I mellomklassen kommer Toshiba med en ny modell av den populære Portégé 300CT. Denne maskinen veier bare 1,8 kilo. Den har en 133 MHz MMX-prosessor og kommer nå med hele 3,8 GB harddisk. Maskinen har den populære 16×9 tommers breddeformat-skjermen.

Satellite Pro 480CDT er en prisgunstig og sterk maskin som benytter den nye ACPI-teknikken. Det er et emeget avansert strømsparingsystem der maskinen kan slå av strømmen på pereiferienheter hvis de ikke brukes.

Lettvekter
Libretto 70CT erstatter den gamle 50 CT (lansert i juni). Den nye Librettoen er raskere, har større lagringskapsitet og kan kjøre i fem timer med utvidet batteri. Dette er en Windows-maskin for innerlomma.

Den 850 grams maskinen har 32 MB RAM og en lagringskapasitet på hele 1,56 GB. Skjermen er på 6 tommer. Maskinen har en PC Card Type II-port.

Knøttkamera
Toshiba har også utviklet et bittelite kamera som kan lagre 24 bilder i VGA-oppløsning på et lite PCMCIA-kort. Dette stikkes inn i datamaskinens PC Card-plass, og på 10 sekunder er bildet på plass i din presentasjon eller sendt via nettet.

Annonse


Annonse


Annonse