Annonse


Win 98 Beta 3 er klar!

Windows 98 er foreløpig i sin andre beta-fase, mens NT 5.0 er sin første. Foreløpig har bare noen utvalgte utviklere mottatt betaene (selv om noen andre av oss også har lagt våre klamme hender på kopiene). Nå vil flere snart kunne teste nyvinningene.

Windows 98 Beta 3
Innsidere hos Microsoft forteller at vi kan vente tredjebetaen av Windows 98 (tidligere kjent som Memphis og Windows 97) i slutten av november eller først i desember.

Operativsystemet skal være ferdig i andre kvartal 1998. Kildene sier også at andrebetaen av NT 5.0 skal være klar i første halvår, og produksjonsklar i andre halvår 1998. Førstebetaen ble lansert i september.

Oversettes til norsk
– Windows 98 vil foreligge på norsk 30-60 dager etter den amerikanske lanseringen, sier Ole Tomm Seierstad hos Microsoft Norge. – Vi regner også med å oversette NT 5.0-klienten, men NT 5.0-server vil kun bli levert med «international english», forteller han.

Annonse
Analytikere tviler
Under den pågående Comdex-messa i Las Vegas bekreftet Microsofts Rich Tong at tredjebetaen av Windows 98 blir sluppet før året er omme, og at den endelige versjonen kommer i første halvår 98.

Tong bekreftet også at andrebetaen av NT 5.0 vil være klar i første halvår 98.

NT 5.0 i 1999?
Noen analytikere tviler likevel på at tidsskjemaet vil holde, og innvender at førstebetaen var svært ufullstendig.

Nettverkoperativsystemet skal imøtekomme storkonserners krav til driftsikkerhet for virksomhetskritiske applikasjoner. Noen analytikere tviler på at Microsoft vil ha alt på plass før i begynnelsen av 1999.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse