HageEuro.jpg

Annonse


Hagenuk EuroPhone XL

HageEuro.jpgMed sine to bylinjer (én ISDN grunntilknytning) og gjennomgående bruk av DECT i stedet for ledninger, kan det være en billig måte å få telefoni i en avdeling eller i et lite kontor. De fleste funksjoner vi kan komme på dekkes av systemet, som er rimelig brukervennlig når man først kommer inn i tankegangen. Denne testen er i hovedsak en test av den trådløse delen av telefonisystemet, men dette er ikke et system som kjøpes kun for å få trådløs telefoni.

+

 • kortversjon av bruksanvisningen på ett A4-ark
 • basestasjonen, som er et ISDN-apparat med sentralbordfunksjoner, kan programmeres med åtte MSN-nummer, slik at hvert håndsett (+ ISDN-telefonen) kan ha eget telefonnummer. (Praktisk med tenåringer i huset, eller i et kontorfellesskap.)
 • telefonsvarer
 • intercom-funksjoner
 • et par tastetrykk for å ringe tilbake til den som har ringt deg.
 • telefonsvareren kan benyttes til å ta opp samtaler
 • ekstrautstyret: Enten du går for bordtelefoner eller bærbare handsett, eller trenger fax, kan alt ordnes uten ledninger. DECT-standarden benyttes til kommunikasjon med analog-adaptre til eks. faks, i stedet for ledninger.Lagrer de fem sist ringte nummer
 • Dårlige ringelyder på håndsettet
 • Kategorier Teknisk data
  Vekt: 180 g
  Taletid: 5 t
  Standbytid: 45 t
  Rekkevidde: 300 m
  Antall mulige håndsett: 6
  Antall mulige bylinjer: 2
  Størrelse håndsett: 150x52x25
  Størrelse basestasjon: 270x55x210
  Pris: Kr. 6888