Annonse


Provokasjon for ytringsfrihet

– Men nå er håpet at vi skal få tilbake 30.000 kroner som vi har lagt ut. Inntektene regner vi med at skal komme inn på annonser, det er nesten ingen som har abonnert på tjenesten hittil.

Vil flytte tjenesten
Personene bak Kjell-Magne-sidene mener at de slåss for ytringsfriheten.

– Det er umulig å stoppe “Kjell-Magnes tjenester på Internett”, med mindre USA endrer grunnloven om ytringsfrihet, noe som sannsynligvis aldri vil inntreffe, står det å lese på hjemmesiden.

Umulig å stoppe?
– Hvis en endring mot formodning skulle skje, vil vi flytte våre tjenester til et mere liberalt land, som for eksempel Danmark eller Sverige. Et annet alternativ hvis man skal klare å stoppe oss er å forby bruk av internasjonale datanettverk som Internett, heter det i erklæringen på nettsidene.

Annonse
Tankevekker
– Målet er å være et innlegg i en stadig pågående debatt, samt å gi enkelte styrende organer og privatpersoner en tankevekker. Målet er også at medlemmene skal bli opphisset av god erotikk, framfor å måtte bla seg gjennom bilder av barn, dyr og vold på jakt etter noe man blir kåt av. Kjell-Magne.com arbeider også aktivt for å bekjempe ensomhet, heter det videre.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse