Annonse


Pris-dryss til Nokia Communicator

Det spesielle med Nokia 9000 Communicator, er at den kombinerer digital tale, data og personlige organisator-funksjoner i en liten, portabel enhet. Maskinen kan benyttes til å ringe, sende og motta fax og e-mail, samt å surfe på Internett.

I tillegg har den innebygde kontorfunksjoner som kalender, adressebok, notepad, kalkulator og klokke.

Grossist på bransjepriser
Det er ingen tvil om at bransjen setter pris på denne alt-i-ett-maskinen.

Communicator har tidligere fått blant annet BYTE Magazine’s Best-of-Show-pris på CeBIT-utstillingen i Hannover, InfoVision Award fra International Engineering Consortium, Innovation-prisen på International Consumer Electronics Show, samt GSM World-prisen på GSM World konferansen.

Annonse


Nyansert test
Dagens Telecom vil om kort tid presentere en egen test av Nokia 9000, der du kan lese vår mening om produktet.

Annonse