Annonse


Pris-dryss til Nokia Communicator

Det spesielle med Nokia 9000 Communicator, er at den kombinerer digital tale, data og personlige organisator-funksjoner i en liten, portabel enhet. Maskinen kan benyttes til å ringe, sende og motta fax og e-mail, samt å surfe på Internett.

I tillegg har den innebygde kontorfunksjoner som kalender, adressebok, notepad, kalkulator og klokke.

Grossist på bransjepriser
Det er ingen tvil om at bransjen setter pris på denne alt-i-ett-maskinen.

Communicator har tidligere fått blant annet BYTE Magazine’s Best-of-Show-pris på CeBIT-utstillingen i Hannover, InfoVision Award fra International Engineering Consortium, Innovation-prisen på International Consumer Electronics Show, samt GSM World-prisen på GSM World konferansen.

Annonse
Nyansert test
Dagens Telecom vil om kort tid presentere en egen test av Nokia 9000, der du kan lese vår mening om produktet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse