Annonse


Fremover på nettet

– Det var på tide. Byen med Nord-Norges eneste ingeniørhøyskole, byen som har ekstra mange personer med høy utdanning, byen som er full av datamaskiner knyttet til Internett: Nå har den fått sin første ordentlige nettavis, heter det i en melding fra avisen.

Regionale nyheter
– De fleste av papiravisens nyheter, og en rekke tilleggstjenester, legges ut. Nyhetene oppdateres hver dag klokken 10.Ved enkelte viktige hendelser kanskje flere ganger om dagen. Slik vil Fremover også kunne konkurrere med radio og TV på nyhetsdekningen, sier journalist Roger Danielsen i Fremover.

Søkbart arkiv
Alt av lokale nyheter er et utvalg fra dagens papirutgave. Nyheter innenriks og utenriks stammer fra NTB, og oppdateres hele døgnet. Alle nyheter som har stått i Fremover-Nett legges automatisk i et arkiv. Dette arkivet er søkbart.

– Etterhvert blir dette et unikt artikkelarkiv hvor brukerne selv kan finne tidligere artikler og omtaler. Vi tror at særlig skoleelever og andre som bruker våre artikler i sine prosjekt, vil finne arkivet nyttig, sier Danielsen.

Annonse
Nettadressen er:
http://www.fremover.no/

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse