Grønli, Ole Magnus

Annonse


Ny info-topp i Alcatel

Grønli, Ole MagnusKonsernsjef Bjarne Aamodt i Alcatel har tidligere sagt til Dagens Telecom at ny informasjonsdirektør skulle være ansatt innen utgangen av september.

Krevende jobb
Etter det Dagens Telecom erfarer har konsernet slitt med å finne den rette kandidaten til den krevende og utsatte informasjonsdirektør-jobben. Den tidligere informasjonsdirektøren, Helge Qvigstad, hadde en sentral rolle i konsernledelsen og var også Bjarne Aamodts «høyre hånd» mange saker.

Flere kjente navn fra det norske informasjonsmiljøet skal ha vært spurt, men har valgt å takke nei til headhuntigsfirmaet Heidrick & Struggles norske avdeling som hadde oppdraget for Alcatel.

Vertitas-sjef
Ole Magnus Grønli (38) kommer fra stillingen som informasjonssjef i Veritas, hvor han har vært i seks år. Han er utdannet journalist fra USA, med en Bachelor of Science grad fra 1984 ved University of Florida.

Annonse
Den nye Alcatel-direktøren har dessuten studert bedriftsøkonomi ved Handelshøyskolen BI i Sandvika. Fra 1986 til 1992 arbeidet han som næringslivsjournalist i Asker og Bærums Budstikke.

Begynner innen februar
Grønli begynner i sin nye jobb innen første februar neste år.

Inntil videre vil personalsjef Erik Strøm fungere som informasjosndirektør for Alcatel STK-konsernet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse