Lohne -Knudsen

Annonse


Godtar ikke Telenorkutt

Lohne -Knudsen– Planene om omstrukturering i Telenor Privat som går utover 200 arbeidsplasser ble vedtatt i styret for Telenor mot KTTLs stemme, sier forbundsleder Synnøve Lohne-Knudsen i KTTL til Dagens Telecom.

Skuffet
KTTL er den nest største fagorganisasjonen i Telenor, og den eneste som stemte mot forslaget for omstrukturering som ble tatt opp i styremøte for Telenor mandag.

– Vi er meget skuffet over denne saken. Vi forstår at endringer må til for å møte en ny konkurransesituasjon, men måten denne saken er behandlet på av administrasjonen i Telenor kan vi ikke godta, sier Lohne-Knudsen.

Streik
Dagens Telecom skrev i september om de Telenor-ansatte som streiket mot Telenors planer om å kutte 12 enheter. I løpet av neste år kuttes Kundeservice-enheter i Sarpsborg, Stavanger, Trondheim, Haugesund og Bodø, samt Feilmottak i Tønsberg, Kongsvinger, Bergen og Bodø.

Annonse
– KTTL beklager sterkt at vi ikke har fått gehør for noen av våre synspunkter om denne saken i drøftingsmøtene mellom ledelsen og personalorganisasjonene, sier Lohne-Knudsen.

Til departementet
– Onsdag skal vi i møte med Samferdselsdepartementet for å ta opp det som skjer i Telenor. Der vil vi også redegjøre for det som nå skjer i Telenor Privat, sier Lohne-Knudsen.

Forbundslederen anser at det er for sent å endre denne konkrete saken, men håper at lignende saker kan unngås. Uansett vil KTTL kjempe for at de ansatte får nye jobber i sine distrikter.

God Timing
KTTL har tidligere bedt om utsettelse for behandlingen av saken i Telenors styre, men dette er blitt avvist.

Telenor har timet behandlingen av saken godt: Nylig regjeringsskifte og krise på Gardermobanen gjør det lite sannsynlig at regjering eller departement har store muligheter til å engasjere seg i arbeidsplassene til 200 Telenor-ansatte.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse