Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nettet er også for jenter!

TELEGRAM: Internett er ikke bare en gutteting! Det nytter å lære opp jenter på nett, mener Tine K. Andersen i Kristiansand. Hun holder kurs som er beregnet for unge jenter som vil lære mer om nettet. Og navnet på kursgruppa? Ja, det er «Nettingstrømpene»!

Hver tirsdag og torsdag møtes jenter i aldersgruppen 10-17 år på biblioteket for å delta i «Nettingstrømpene», melder avisen Fedrelandsvænnen.

Blir mer modige
– På dagtid sitter det flest gutter på Internett-maskinene våre. Men det kommer også jenter av og til, spesielt de som har vært med på kurset. Jeg tror absolutt at jentene blir mer modige når det ikke er gutter til stede, det husker jeg jo også fra den gang jeg var på den alderen, sier Andersen til Fedrelandsvænnen.

Start lignende opplegg!
Dagens Telecom synes dette er et bra prosjekt og oppfordrer derfor andre til å starte lignende jente-grupper på Internett.

Kanskje det hadde vært behov for slike jente-kursgrupper også i næringslivet? Tipset er gratis!
Annonse