Annonse


Ledere høstes i Apple

Det er to senior visepresidenter som nå går ut. Dave Manovich har hatt ansvar for salget på det internasjonale markedet. James McCluney har også hatt et globalt ansvar for å posisjonere Apples produkter.

– Vi regner ikke med å treffe noen fartsdumper som et resultat av disse forandringene, sier Apples midlertidige styreformann Steve Jobs til Reuters. Selskapet er allerede i gang med å søke etter nye ledere til disse stillingene.

Svingdør
Dave Manovich begynte i Apple i februar i år. James McCluney ble ansatt i juli 1996. Spekulasjonene går på om de to har sagt opp som et resultat av det arbeidet Steve Jobs har startet med for å styrke Apples salgs- og markedsføringsarbeide.

Etter sommerferien har reklameguruen Guerrino De Luca og forhenværende leder av styret Gil Amelio sluttet i selskapet.