Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ledere høstes i Apple

TELEGRAM: To sentrale ledere i Apple slutter. Etter en hel måned med noe som kan kalles ro i Apple fyker to nye toppledere ut av selskapets svingdør.

Det er to senior visepresidenter som nå går ut. Dave Manovich har hatt ansvar for salget på det internasjonale markedet. James McCluney har også hatt et globalt ansvar for å posisjonere Apples produkter.

– Vi regner ikke med å treffe noen fartsdumper som et resultat av disse forandringene, sier Apples midlertidige styreformann Steve Jobs til Reuters. Selskapet er allerede i gang med å søke etter nye ledere til disse stillingene.

Svingdør
Dave Manovich begynte i Apple i februar i år. James McCluney ble ansatt i juli 1996. Spekulasjonene går på om de to har sagt opp som et resultat av det arbeidet Steve Jobs har startet med for å styrke Apples salgs- og markedsføringsarbeide.

Etter sommerferien har reklameguruen Guerrino De Luca og forhenværende leder av styret Gil Amelio sluttet i selskapet.
Annonse