Gates, Bill NY2

Annonse


Gates i tysk allianse

Gates, Bill NY2WebTV og elektronisk handel skal bidra til at Deutsche Telekom holder på sin sterke stilling i markedet når konkurransen slippes fri neste år. Derfor har selskapet inngått en allianse med Microsoft som skal levere nødvendig programvare. Microsoft på sin side ser styrken i at tyskerne ikke bare vil markedsføre Microsofts produkter, men også skreddersy produktene for det tyske markedet.

Stor handel allerede
Det er særlig WebTV, elektronisk handel og telemedisin hvor Deutsche Telekom ser nytten av en allianse med Microsoft. Tysk netthandel er allrede omfattende. Gjennomsnittlig handler hver enkelt internettabonnent til Deutsche Telekom varer for 1.000 mark (4.100 norske kroner) i året. Samlet omsetning tilsvarer over åtte milliarder norske kroner.

Kompetanseutveksling
Deutsche Telekom understreker at selskapet med avtalen ser seg som noe langt mer enn en ren salgskanal for Microsofts produkter. Begge parter får her store mulig til å bringe inn knowhow, opplyser den tyske telegiganten.