Arkiv

Annonse


Christoffersen ut av SMG

ArkivDet er selskapets nye eier, det amerikanske konsernet CHS, som har bestemt seg for at det er nødvendig med nytt styre i SMG. Dette til tross for at det tidligere er gitt uttrykk for tilfredshet med dagens ledelse.

Nå har de nåværende styremedlemmene, med styreformann Frode Botnevik i spissen, stilt sine plasser til disposisjon.

Fra HP via SMG til Oracle?
Nettavisen lanserer forøvrig Terje Christoffersen som sterk kandidat til toppjobben i Oracle Norge. Christoffersen hadde lang erfaring fra Hewlett-Packard i Norge og Norden før han kom til SMG.

Bort fra børsen
Den samme generalforsamlingen vil behandle søknad til Oslo Børs om å ta SMG ut av børslisten. Det kom tidligere i høst frem at CHS hadde kjøpt 70,l8 prosent av aksjene i selskapet da tilbudsfristen gikk ut, samtidig som selskapet hadde opsjon for 14,3 prosent.

CHS, basert i Miami, kaller seg en ledende internasjonal full-service distributør av datautstyr til 66.000 forhandlere i over 30 land i Europa, Latin-Amerika og Afrika. Selskapet er notert på NASDAQ og har en markedskapitalisert verdi på 1,140 millioner amerikanske dollar.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse