Annonse


Kreative personsøk

Bruksområdene for personsøkere og SMS-meldinger vil ganske sikkert endre seg fremover. I avdeling kreative forslag har Dagens Telecom plukket opp tre bruksområder for personsøkere i Sverige.

Hockeyinfo
Luleå Hockeyklubb har ferske tips til for eksempel Vålerengas supporterklubb om hvordan de skal holde sine medlemmer orientert om hva som skjer på spillersiden.

I Luleå sender Hockeyklubben som en prøveordning ut minutt- til minutt-informasjon om hva som skjer i klubben, enten det er orientering om kamp, trening, formkurver eller kjøp og salg av spillere.

Varsler brann
Et annet bruksområde for alfanumerisk informasjon via personsøkere er at den brukes som alarm for vedlikeholdspersonell. Dersom det skjer ulykker, for eksempel at det oppstår brann i et industrianlegg, varsles vedlikeholdspersonellet via personsøkeren.

Annonse
Sykehusrutine
Et tredje bruksområde skjer ved barneavdelingen til Uppsalas Hospital. Her brukes personsøkere for å varsle foreldre som har barn liggende ved intensivavdelingen, om det oppstår forandringer i barnets sykdomsbilde.

Foreldrene kan dermed forlate hospitalets område, men likevel kunne tilkalles på kort varsel.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse