Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nettoskopet gir deg råd

OSLO: Er du vær, er dette dagen du kan programmere ditt livs dataprogram, mens jomfruen skal legge ekstra mye følelser i e-posten, gjerne i form av vedlegg – alt i følge ditt daglige IT-horoskop på Internett, nettoskopet.

Krepsen
Den modige og impulsive væren har alle muligheter denne helgen til å bli en virkelig en nett.legende, skal vi tro det amerikanske nettstedet Netstrology. Der kan vi nemlig lese at Væren er den av tegnene som setter standard for nettikette.

For IT-folk
Slik kan man følge med i sitt daglig IT-horoskop, horoskopet tilpasset folk som jobber i IT-bransjen. Det er internetttavisen TechWeb, som kommer med de daglige nettdryppene om hva cyberverdenens bits og bytes har i emning for hvert av de 12 stjernetegnene.

Romantikk i luften
Og hvis tvillingene fredag hiver innpå med så mye bits og bytes de kan svelge, blir resultatet bra og han kan gå helgen i møte med god samvittighet. Krepsen er i sitt romantiske hjørne, og alt ligger an til en vellykket cyberdate. Men du anbefales å møte vedkommende offline – tross alt.


Adressen er : http://www.techweb.com/horoscope/
Annonse