Annonse


Vil kuppe MCI

WorldCom Inc. vil gi 20 milliarder dollar (146 milliarder kroner) for MCI. Ifølge Wall Street Journal planlegger WorldCom et raid mot MCI og kan dermed rappe den amerikanske telegiganten foran øyene på BT, som etter flere reforhandlinger har endt opp med et tilbud tilsvarende snaut 132 milliarder norske kroner for MCI.

Problematiske forhandlinger
MCI er i dag USAs nest største langdistanseoperatør. Forhandlingene mellom MCI og BT har pågått i lang tid og sted i sommer i fare på grunn av uenighet om verdifastsettelse. BT fikk seg blant annet en kalddusj i juli da MCI offentliggjorde milliardtap, som BT ikke skal ha visst om.

Etter denne nyheten falt BT-aksjen med åtte prosent. Samtidig reduserte BT sitt tilbud med 25 prosent.

I følge avisen har ingen av partene ennå villet kommentere utspillet fra WorldCom.