Annonse


Bedre forhold i Nordland

­ På Meløy har Telenor Mobil bedret NMT 450-forholdene på vestsida av Meløya, Bolga og nordsiden av Amnøy, Nordlandsleia fra Rosøyan til Støtt, samt Hurtigruteleia fra Rosøyan til Skjerpa, opplyser Bjørn Amundsen i Telenor Mobil. Amundsen er direktør for dekningskvalitet i selskapet.

Alstahaug

Telenor Mobil har nå bedret GSM-dekningen til Mindlandet, Tjøtta og til ferjeleiene Tro, Stokkasjøen, Vågsodden og Forvika. Dekker også noen områder inn i Vefsenfjorden og Vistenfjorden.

Saltdal

Annonse
I Saltdal har Telenor Mobil bedret GSM-forholdene på RV 77 i nedre del av Junkerdal dekkes, samt E6 fra Junkerdalkrysset til Berghulnes, opplyser Amundsen til Dagens Telecom.

Det er også foretatt forbedringer på NMT 450-systemet i Saltdal kommune på E6 i området rundt Rognan, samt i Rognan sentrum. Denne basestasjonen dekker dessuten nederste del av Saltdal, opplyser Amundsen.

Sørfold

Vi registrerer også at selskapet til Amundsen har gjort NMT 450-forbedringer i Sørfold på strekningen E6 fra Hjellvika til Kvarv, veien fra Bonnåsjøen til Strykenes, strekningen Sørforlddalen fra Tårnvik til Straumen, samt Leirfjorden inn til Sommarset.

Vallnesfjord

Telenors NMT 450-systemer er dessuten blitt betydelig forbedret på RV 80 fra Kistrand til Jodal i Vallnesfjord. Denne basestasjonen dekker også Fridalen og Valnesområdet. I tillegg vil den gi dekning langs RV 812 fra kommunegrensa mellom Bodø, Skjerstad i Hogndalen og til Holseth.

Hamarøy

På Hamarøy er det blitt bedre GSM-forhold på E6 fra Tortenåsen til Skilvassbakk. Delvis dekning på RV 81 fra Ulsvåg til Presteid, som også dekker Hamlot.

På Vestvågøy er det bedret GSM-forhold på Ballstad og Kræmmervika.

Bindal

I Bindal er NMT 450-forholdene bedret på Bindalseidet, vei østover fra Kveina til Bindalseidet og videre nordover til Skogset.

I Rana er GSM-forholdene blitt bedret på E6 fra Nevernes til Bjøllånes, samt på E6 Hjartåsen til Bjøllånes.

Steigen

I Steigen er NMT 450-systemet utbedret i Helnesund/Leiranger, samt på veien på nordsiden av Leinesfjorden/Saursnesfjorden fra Sursfjorden til Sørskott, indre kystleia fra Karlsøyvær utenfor Kjerringøy til Grøtøy i Steigen.

Evenes

På Evenes er NMT 450-systemet bedret fra E10-krysset ved Evenes flyplass til Lenvika.

Bedre i Narvik

Dagens Telecom registrerer også at det er blitt bedre NMT 450-forhold i Narvik, Sørfold, Tysfjord, og Vestvågøy.

Telenor Mobil har også forbedret GSM-dekningen på Røst, i Tysfjord og Vefsn.

Grane

Telenor Mobil gir nå bedre GSM-dekning langs E6 fra Svenningdal til Grane. Dekker også deler av RV 73 mot Hattfjelldal.

NMT 450 har fått bedre dekning til Trofors tettsted, og langs E6 fra Strendene til Gluggvasshaugen. Dekker også RV 73 fra Trofors til Granmoen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse