Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Rekordsalg for «One Touch»

TELEGRAM: Alcatels nye mobiltelefon «One Touch Easy» selger godt. Siden lanseringen i juni er det solgt hele to millioner telefoner globalt. I Norge er det solgt 2.000 siden 21. august.

Innen utgangen av året regner Alcatel med å ha kapret en internasjonal markedsandel på over 10 prosent.

For en knapp måned siden lanserte NetComs mobiltelefonkjede Klart Svar en omfattende kampanje. Den retter seg spesielt mot ungdom som kan leie telefonen med innlagt talesperre for å forhindre uhemmet og kostbar telefonering.

10.000 solgte innen nyttår?
– Salget er i samsvar med våre prognoser. Siden lansering 21. august i år er det solgt i underkant av 2.000 telefoner. Målet er å selge rundt 10.000 telefoner innen årsskiftet, sier logistikksjef Anders Bolander i Klart Svar til NewsWire.

Bygger opp tilliten
Alcatel er dermed på god vei til å bygge opp ny tillit rundt sine GSM-mobiltelefoner. I 1993 tok flere norske kjeder inn forrige generasjons telefoner direkte fra europeiske grossister, og uten at den norske Alcatel-organisasjonen var involvert. Telefonene holdt den gangen ikke mål, melder nyhetsbyrået.
Annonse
Stikkord: Mobil