Grythe, Gunnar NY

Annonse


E-post til SMS

Grythe, Gunnar NYDette kom fram på et pressearrangement på Norbit-messa onsdag ettermiddag.

– Det var naturlig for oss å fortsette samarbeidet med Tele 2. I dag lanserer vi derfor en ny meldingstjeneste, der kundene kan sende e-post til SMS. Dette har tidligere kun vært tilgjengelig som en test i et samarbeidsprosjekt mellom oss og Tele 2, sier informasjonssjef Gunnar Grythe i NetCom til Dagens Telecom.

Internettpakke
Selskapet lanserte onsdag også en ny internettpakke sammen med Tele 2. Pakken er basert på Microsoft Explorer. Brukeren vil i følge Grythe kun bli belastet med ordinære GSM-takster. Det er ingen fastavgifter forbundet med det nye NetCom-produktet.

Billigere dataoverføringer
Fra og med kommende mandag (15.september) og frem til midten av november, vil NetCom tilby sine nye kunder en pris på data- og faxabonnementet til 99 øre per minutt, uansett når de ringer i løpet av døgnet, opplyser Grythe.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse