Arkiv

Annonse


Toppmøte om IT

ArkivSom Dagens Telecom skrev allerede i mai, vil EU-kommisjonens visepresident Martin Bangemann lede av i troppen av internasjonale og nasjonale IT-topper som kommer til strategimøte om IT i Bergen i slutten av måneden.

Europas “IT-sjef”, Martin Bangemann, ankommer byen i privat jetfly sammen med sine livvakter for å avholde sitt 45 minutter lange foredrag, skriver Dagens Næringsliv tirsdag.

Idéutveksling
Så langt har 200 næringslivstopper meldt sin interesse for konferansen.

– Vi vil skape et møtested der europeiske beslutningstakere innen privat og offentlig sektor, industri og forskning kan utveksle ideer, sier konferansesjef og primus motor, Jan S. Johannessen ved Høyteknologisenteret i Bergen.

Annonse
IT-topper
Næringsminister Grete Knudsen orienterer om IT som drivkraft for internasjonal handel.

Bjarne Aamot i Alcatel, Asbjørn Birkeland i Nera og Christian H. Thommessen i IBM blir næringslivets toppkort under konferansen.

Bendik Rugaas beskriver IT som en av pillarene i det norske hus. Professor Jon Bing vil forsøke å avklare de juridiske spørsmålene rundt netthandelen, mens professor Francis Sejersted vil omtale informasjonsteknologiens kulturelle aspekter.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse