Annonse


Telia satser på WebCom

WebOffice er et Web-basert og Web-orientert kontorstøtteprogram som WebCom har utviklet i året som er gått siden selskapet ble skilt ut fra SiO Data. Programmet inneholder kontaktlister, prosjektstyring, brukeradministrasjon og dokumentarkiv og er beregnet brukt i Intranett og Ekstranett.

I følge selskapet er WebOffice så enkelt i bruk at selv brukere med liten databakgrunn kan sette opp en prosjektgruppe med interne og eksterne medlemmer på så lite som fire minutter.

Tilgjengelig i september
Dette er en tankegang som Telia Internett har falt for. Jarle Ødegaard, markedssjef i selskapet, kunne på et seminar i Oslo torsdag fortelle at WebOffice vil bli distribuert av Telia Internett som kontorstøtteløsning.

Dermed får WebCom fra dag 1. en nødvendig (og ganske stor) distribusjonskanal for sitt nye produkt.

Lansering på Norbit
WebOffice vil bli lansert på Norbit-messen i Oslo i begynnelsen av september og vil være tilgjengelig fra midten av samme måned. Prisen er kr 25.000 for tibruker-versjon og kr 30.000 for tyve brukere.

Annonse