Mitsubishi MT-30 (lang)

Annonse


Ny moBIL fra Mitsubishi

Mitsubishi MT-30 (lang)– Mitsubishi MT-30 kommer på det svenske og norske markedet i slutten av september eller begynnelsen av oktober, sier Alexandra Hedmann i Mitsubishi Electric Scandinavia til Dagens Telecom.

Joystick
Telefonen er ifølge Mitsubishi svært enkel å bruke. Den betjenes ved hjelp av en sentral funksjonsknapp som skyves i forskjellige retninger, omtrent som en joystick.

I følge Mitsubishi vil prisene deres være mer attraktive enn konkurrentenes. Selskapet kunne ikke opplyse hvor mye telefonen vil koste da Dagens Telecom tok kontakt med Skandinaviakontoret i Sverige.

Strømsparer
Den nye GSM-telefonen arbeider med såkalt 3-volts teknologi som innebærer at apparatet bruker lite strøm. Telefonen har en standbytid på omlag 100 timer med standardbatteri, hvilket er høyt for telefoner med batterier av typen nikkel-metallhydrid (NiMH).

Annonse


Taletiden med standardbatteriet oppgis til 1,3 timer. Dette er ganske kort tid sammenlignet med andre telefoner på markedet med NiMH-batteri.

Stort marked
Japanerne vil inn på det nordiske mobilmarkedet som har verdens høyeste mobiltetthet, og vil ta markedsandeler fra ledende merker som Nokia og Ericsson.