Annonse


Anmeldt etter nettfusk

Det var før helgen at konkurrenter av Karlsberg Plast anmeldte forholdet: Et søk på konkurrentenes firmanavn ga Internettbrukere tilgang til Karlsberg Plast hjemmesider hvor selskapet tilbyr sine tjenester og produkter, melder Dagens Næringsliv.

Ble sjokkert

– Jeg ble nærmest sjokkskadet da vi oppdaget hva selskapet hadde gjort. det er klart at vi har mistet kunder på denne måten, sier Kjell Krogstad til Dagens Næringsliv. Krogstad er disponent i Rosenvik Produkter i Orkanger.

Tre andre misbrukt
Akke-web i Hokksund, Profile Communications Systems (PCS) i Oslo og Permer og Display i Oslo føler seg også misbrukt av Ålesund-firmaet.

Tilbakeviser nettfusk
Ledelsen i Karlsberg Plast tilbakeviser nettfusket ovenfor Dagens Næringsliv og hevder at det er en «student som skal ha oppgitt gale søkeord» til Scandinavia Online.

Annonse


Annonse


Annonse