PlayboySun

Annonse


Playboy åpner betalklubb

PlayboySun«It’s cool inside», står det på døren til Playboys nye medlemsklubb på Internett, Cyber Club. Og for 60 dollar (450 kroner) i året kommer du innefor døren og får fri tilgang til mer en 50.000 sider med blant annet nakenbilder, videoer og attpåtil muligheten til å chatte live med de avbildede herligheter.

Også dagpass
En avtale med CyberCash sikrer gir også dagsgjester muligheten til å kikke innom. Og det er det allerede mange som gjør. Playboys hjemmeside har allerede et daglig besøk på 1,4 millioner er en av de mest populære på nettet. Dagens gratis nettsted inneholder om lag 1.200 sider og får inntektene far annonser.

Blandede erfaringer
Enkelte nettsteder har gått bort fra abonnements, mens en håndfull store tar seg betalt. For eksempel har Wall Street Journal ca. 100.000 abonnenter på sin nettutgave, som koster 365 kroner i året. Microsoft Network har 2,2 millioner abonnenter, som betaler en femtilapp i måneden i tillegg til tilknytningsabonnement.

Annonse