Deksill

Annonse


Mann skjøt PC

Deksill«Cyberbullets don’t kill», heter det i en av mange annonser på Internett, men bøte med livet måtte den uansett, hjemme-PC’en til en 43 år gammel amerikaner i Washington. I ren frustrasjon skjøt mannen regelrett ned sin egen PC og risikerer nå tiltale for ulovlig bruk av våpenet, melder USA Today.

Fem kuler
Den stakkars PC’en ble truffet av fire skudd i harddisken og ett på skjermen. Enda en kule traff et arkivskap, men en sjette gikk tvers igjennom veggen og inn i naborommet. Ifølge avisen skal ingen mennesker ha blitt såret.

Mentalundersøkes
En kvinne som bor sammen med mannen opplyser at han hadde vært tiltagende urolig dagene før udåden. Mannen har dessuten vært til behandling hos en lege og ble umiddelbart brakt til en psykiatrisk klinikk for mentalundersøkelse.

Skremt
Politimannen som arresterte mannen, skal ha blitt skremt av det uvanlige synet som møtte ham og uuttalt: «Tenk om maskinen skulle slå seg på.». Men den gang ei: Den forsvarsløse PC’en møtte sitt endelikt angivelig som historiens første dødsoffer for PC-vold.