Annonse


Nytt nett for Rieber

– Avtalen omfatter datatrafikk til en verdi av 4 til 5 millioner kroner i året. Vi designer løsniger basert på tjenester fra flere teleoperatører, og sikrer dermed kunden optimale løsninger i henhold til geografisk plassering, sier Regionssjef Jon Ohnstad i ID Communications til Dagens Telecom.

Foruten de nordiske landene, er det snakk om installasjoner i blant annet Tsjekkia, Nederland, England og Portugal.

Samarbeidspartnere
ID Communications stiller med kompetanse på design og implementasjon av tjenseter på LAN Infrastruktur og WAN kommunikasjon, foruten drift og overvåkningstjenester.

Som underleverandør av produkter benytter selskapet IBM Networking Division på Lan Infrastruktur, Telenor Multicom på Frame Relay tjenester i Norden og IBM Global Services på Frame Relay tjenester utenfor Norden.