Sommer flørt

Annonse


Digital sommerflørt

Sommer flørtDe er lette å sende – og utvalget vokser fra uke til uke. Det amerikanske firmaet Greet Street har spesialisert seg på elektroniske postkort og tilbyr nå digitale hilsner til en pris av 50 cent pr. stykk.

For homofile
Firmaer tilbyr en rekke motiver og bruker blant annet kjente tegneserifigurer kombinert med humor. Utover rene temakategorier, er homofile og lesbiske viet en egen avdeling med spesialdesignede motiver. Du har også mulighet til å sy sammen ditt eget postkort.

Nytt medium
Mannen bak Greet Street mener selv at elektroniske postkort vil utvikle seg til noe langt mer og bli et nytt selvstendig medium. Det betyr blant annet att han ser for seg kort som i tillegg til bilder også inneholder lyd, animasjoner og video.

Pass på
Joda, vi ser for oss et kort med sydhavstrender og smektende bakgrunnsmusikk hvor du attpåtil har lest inn din utkåredes favorittdikt – bare husk å sende til riktig person. Et feiltrykk med musa kan være nok til å velte ekteskapet…

Greet Street finner du på: http://www.greetst.com/

Annonse


Annonse


Annonse