Formo Bjørn

Annonse


Ny sjef for Telia Norge

Formo Bjørn– Dette skiftet har vært planlagt i et halvt års tid og skjer i forståelse med Terje Nordahl. Vi anser Bjørn Formo for å være riktig mann til å lede Telia Norge inn i et avmonopolisert marked. Han er en rolig og avdempet person som vi har store forventninger til, sier styreformann i Telia Norge, Bjørn Norbom til Dagens Telecom.

God jobb
– Terje Nordahl har etter styrets oppfatning gjort en meget god jobb i oppbyggingen av Telia Norge i de årene han har sittet i lederstolen. Hvilken konkret jobb han vil få i konsernets internasjonaliserings-prosess er ikke endelig bestemt, sier Norbom.

Bjørn Formo kom til Telenor Bedrift fra Uni Storebrand. Han har meget raskt steget i gradene i Telenor Bedrift. For dette selskapet må tapet føles betydelig. I løpet av noen få måneder har de mistet både adm. direktør og viseadm. direktør.

Annonse


Annonse


Annonse