Hopp til navigasjon Hopp til innhold

ISDN-suksess for Ascom

OSLO: Ascom Telecom og adm. direktør Mathias Peter (bildet) har hatt en formidabel suksess på ISDN-markedet spesielt på apparatsiden. Siden nyttår har de samlet solgt 38.000 ISDN-apparater.

Arkiv
Peter opplyser til Dagens Telecom at de har solgt ISDN-sentraler som omfatter omlag 10.000 internlinjer første halvår. Og det er meget bra når man tar i betraktning at Ascom foreløpig kun har mindre hussentraler som passer for bederifter med maksimalt 150 ansatte.

Telefoner
Til disse sentralene er det solgt omlag 8.000 ISDN-apparater, men det er på privatmarkedet og enkeltkontorer den store sukssesen på apparatsiden har vært. Der har Ascom solgt omlag 30.000 ISDN-telefoner.

Mathias Peter opplyser at det ikke minst er via elgrossister de har solgt det store volumet ISDN-apparater.

Stikkord: Mobil